Home tricks Top 30+ WordPress themes 2020 for startups and other small enterprises
tricks

Top 30+ WordPress themes 2020 for startups and other small enterprises

Το Javelin είναι ένα θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί για όσους δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ έναν ιστότοπο πριν ή αντίθετα, που αναζητούν ευελιξία στο καλύτερο δυνατό. Αυτή είναι η τέλεια δοκιμασία idiot που δεν θα αποτύχει. Πρόκειται για ένα σχεδιασμό πολλαπλών χρήσεων που παρέχει πολλαπλές επιδείξεις εγκαταστάσεων ενός κλικ. Ο Javelin είναι έτοιμος για οτιδήποτε. Ο αμφιβληστροειδής είναι έτοιμος, έτοιμος για επιχειρήσεις και μετάφραση έτοιμος! Θα το ενσωματώσετε πλήρως με WooCommerce, RTL, WPML και Slider Revolution. Το Javelin έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την επαφή με τον πελάτη και τις προωθητικές ενέργειες. Παρέχει κοινή χρήση κοινωνικών μέσων και φόρμα επικοινωνίας 7. Για το σχεδιασμό, έχετε δεκάδες προκατασκευασμένες επιλογές για στοιχεία μενού.

Το Javelin δεν έχει ιδανικό, γιατί είναι κατασκευασμένο για οτιδήποτε.

Ως εκ τούτου, πολλοί διαφορετικοί τύποι χρηστών θα αρέσουν στον περιεκτικό χαρακτήρα του θέματος. Οι δημιουργικοί και καλλιτεχνικοί άνθρωποι θα ακολουθήσουν την ελευθερία προσαρμογής. Οι τεμπέληδες άνθρωποι θα αρέσουν στο ευρύ φάσμα των προ-χτισμένων επιλογών. Το Javelin είναι στην πραγματικότητα 100% απόκριση καθώς προσαρμόζεται σε οθόνες, συσκευές, προγράμματα περιήγησης και απαιτήσεις. Το Javelin θα σας δώσει συχνά δωρεάν ενημερώσεις και μια αξιόπιστη ομάδα υποστήριξης. Περιέχει επίσης βίντεο φροντιστηρίων και λεπτομερή τεκμηρίωση με θέμα παιδιού! Ξεκινήστε τη ρύθμισή σας τώρα και δεν θα το μετανιώσετε! Πήγαινε για ακόντιο!

 Αυτό είναι ένα θέμα που μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητες επιτυχίας σας,

που θα σας δώσει πολλές επιλογές για εξατομίκευση. Ο ιστότοπός σας εξετάζει απλά το πώς το εφαρμόσατε, καθώς θα μπορείτε να ελέγχετε τη διαδικασία εγκατάστασης. Τελικά, η αναγνώριση της μάρκας μπορεί να διευκολυνθεί από μια μοναδική και αξέχαστη εκστρατεία μάρκετινγκ της οποίας το επίκεντρο θα είναι ο ιστότοπός σας. Όταν χρησιμοποιείτε άλλα θέματα WordPress, μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τόσες πολλές επιλογές. Ωστόσο, το Divi είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη να προσλάβει μια επαγγελματική εταιρία ανάπτυξης ιστοσελίδων και μειώνει την επιβάρυνση του πορτοφολιού σας. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση ή τεχνική εμπειρογνωμοσύνη.

Το Divi περιλαμβάνει 18 εκπληκτικές διατάξεις και όλες είναι διαθέσιμες δωρεάν.

Αυτές οι διατάξεις μπορούν να εφαρμοστούν όταν το πολυάσχολο πρόγραμμά σας δεν σας επιτρέπει να ξεκινήσετε από το μηδέν. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ως πρότυπα για βελτίωση, αλλάζοντας τα με την εξέλιξη του χρόνου. Η επέκταση απαιτεί μαζική έκκληση, καθώς οι πολύγλωσσοι χώροι είναι πολύ πιο δημοφιλείς από τους αντίστοιχους ομολόγους τους. Το Divi μπορεί εύκολα να μεταφραστεί, ικανό να προβάλει το περιεχόμενό σας σε πολλές γλώσσες.

Το Webify είναι ένα όμορφο μικρό και τοπικό επιχειρηματικό θέμα WordPress με έναν τόνο περιεχομένου για να σας φτάσει στην ταχύτητα.

Πρώτα απ ‘όλα, σίγουρα δεν χρειάζεται να χτίσετε τίποτα από το μηδέν όταν έχετε ένα webbies στο χέρι. Ο καμβάς ιστότοπων καλύπτει όλους τους τύπους διαφορετικών διατάξεων και εξαρτημάτων, διατηρώντας σας σε καλά χέρια. Λάβετε υπόψη σας ότι δεν χρειάζεται καν να αλλάξετε την προεπιλεγμένη διάταξη και να την χρησιμοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο. Απλά προσθέστε το περιεχόμενό σας και είστε έτοιμοι να πάτε. Πόσο γρήγορη και εύκολη είναι να συνεργαστείτε με το Webify. Μιλώντας για την εργασία, φυσικά, η Webaise δεν θα σας ζητήσει ποτέ προγραμματισμό και σχεδιασμό γνώσης.

Ενώ το Webify καλύπτει έναν τόνο περιεχομένου δείγματος, σας επιλύει επίσης τεχνικές λεπτομέρειες.

Στην πραγματικότητα, το Webify είναι 100% ευαίσθητο, συμβατό με τα συμβατά προγράμματα περιήγησης και συμβατό με οθόνη αμφιβληστροειδούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θέμα για να ξεκινήσετε ένα blog και ακόμη και να πουλήσετε προϊόντα online.

Αυτό είναι ένα πολύ επαγγελματικό, στιλβωμένο και σκόπιμο θέμα WordPress για τους ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων.

Hatch απασχολεί έναν δημιουργικό και ικανό οπτικό κατασκευαστή σελίδων συνθέτη, ο οποίος, με τα απαραίτητα πλέγματα και ρυθμιστικά περιστροφής, σας επιτρέπει να φροντίσετε τα περισσότερα από τα καθήκοντα που απαιτούνται για τη δημιουργία σύγχρονων ιστοσελίδων. Αυτό το θέμα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για το χειρισμό των αναγκών και των απαιτήσεων των τοπικών ιστοτόπων επιχειρήσεων.

Όχι μόνο η υποδοχή περιλαμβάνει όλη την υποδομή που απαιτείται για εξελιγμένη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι γεμάτη με χρήσιμα και σκόπιμα shortcodes για μια ποικιλία εφαρμογών που σχετίζονται με το εμπόριο και το εμπόριο, όπως τοπικά για τους πελάτες σας. Τις λειτουργίες του Google Maps και τους πιθανούς πελάτες χωρίς κόπο. Βρείτε το δρόμο σας για τον τόπο σας χωρίς προβλήματα, χωρίς να γράφετε μία γραμμή κώδικα.

 

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *