Home Tech tips Chef and Food Photographer for 2020
Tech tips

Chef and Food Photographer for 2020

Λίγα θέματα WordPress μπορούν πάντα να ελπίζουν ότι θα ταιριάζουν με την ποιότητα του Soled. Αυτό το προϊόν διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από χρήσιμες λειτουργίες και υπόσχεται να ενισχύσει τον ιστοτόπο του blog σας για τα τρόφιμα. Αμέτρητες ώρες δαπανήθηκαν για το σχεδιασμό του Soledad και η επένδυση φαίνεται να έχει σταματήσει.

Το θέμα ήταν το θέμα των καλύτερων πωλήσεων στο blog του έτους και έχει επαίνους από πολλούς πελάτες για την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Το blog του φαγητού σας θα φανεί εκπληκτικό και δεν χρειάζεται να είστε ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων για να το δημιουργήσετε. Το Soled έχει πάνω από 250 προσαρμόσιμες οπτικές επιλογές και μπορεί να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Για το σώμα, υπάρχουν 4 παραλλαγές: χρώμα, όλο το πλάτος του σώματος, εγκιβωτισμένο με το σχήμα πυγμαχίας σώματος και εικόνα μποξ μποξ.

Υπάρχουν 2 εκδόσεις Mega Menu του Soled:

Μενού μενού Mega, και Mega μενού κατηγορίας. Επιπλέον, υπάρχουν 7 διαφορετικά στυλ slider, και το καθένα μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Το θέμα έχει πολλές ρυθμίσεις προσαρμογής χρώματος, καθιστώντας εύκολο για τον ιστότοπό σας να ταιριάζει με το χρώμα του λογότυπου της μάρκας σας. Τέλος, είναι δυνατή η εφαρμογή φόντου βίντεο αντί για στατικές εικόνες. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το Soledad, διατέθηκε μια ζωντανή προεπισκόπηση.

Θέμα Blog για τα τρόφιμα Για τους περισσότερους χρήστες, η ύπαρξη ενός μεγάλου ιστότοπου είναι περιττή και δυσκίνητη.

Gillian είναι ένα WordPress θέμα blog τροφίμων που καταλαβαίνει την ανάγκη για την απλότητα και την αρμονία. Επιπλέον, το Gillion μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας σας, δεδομένου ότι είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον, η διάταξη αυτού του θέματος ανταποκρίνεται στις κινητές συσκευές, όπως τα smartphones και τα tablet.

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων είναι χαμένοι από την αρχή,

δεδομένης της ενσωμάτωσης ενός καλά δομημένου περιεχομένου επίδειξης. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρως λειτουργικό ιστολόγιο. Η περαιτέρω προσαρμογή είναι πάντοτε δυνατή, καθώς μπορείτε να τικνίζεστε με διαφορετικές ρυθμίσεις και χαρακτηριστικά. Τέλος, δεν απαιτείται προηγμένη γνώση κωδικοποίησης. Μπορείτε να μετατρέψετε το απλό σας blog σε μια ελκυστική πηγή εσόδων.

Διατροφική συνταγή WordPress θέμα MagPlus είναι ένα all-in-one θέμα WordPress επικεντρώθηκε στις προωθήσεις και τις περιοχές της κοινότητας.

Βασικά, ειδικά για κάθε online χώρο όπου οι χρήστες έρχονται να συνομιλήσουν. Για το σκοπό αυτό, είναι η σωστή επιλογή για bloggers για τρόφιμα ή lifestyle. Όλα τα demos της θα πνίξουν το μυαλό σας! Επιπλέον, το MagPlus παρέχει μια playlist βίντεο για την προβολή του περιεχομένου σας από διάφορες πηγές.

Πολλοί τόνοι τεκμηρίωσης, τακτικές ενημερώσεις και εκπληκτική υποστήριξη 24/7 έρχονται επίσης με αυτό. Χρησιμοποιήστε αυτό το ευέλικτο εργαλείο για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί! Δημιουργήστε συνταγές και τις αποστείλετε στους πελάτες μέσω εφημερίδων. Ρυθμίστε όλους τους τύπους γκαλερί τροφίμων με το ρυθμιστικό σας που συμπεριλαμβάνεται.

Το MagPlus είναι μια ισχυρή και ευέλικτη συσκευή που είναι έτοιμη για οτιδήποτε.

Για παράδειγμα, οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται με μετάφραση κειμένου με το WooCommerce και το WPML. Όλα είναι είτε ένα plugin είτε ένα στοιχείο. Όπως Κίτρινο μολύβι για επεξεργασία και WPBakery Page Builder για τη δημιουργία σελίδων! Ρίξτε μια ματιά στους shortcodes και την τεκμηρίωσή της και φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε! Αποκτήστε το MagPlus τώρα!

Το PenNews είναι ένα μοντέρνο και ευαίσθητο blog του WordPress για τα τρόφιμα και το περιοδικό του περιοδικού.

Αυτό το θέμα επιτρέπει στους bloggers να προσφέρουν αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας χωρίς εμπειρία κωδικοποίησης. Εισαγάγετε τα αγαπημένα σας demos και πρότυπα και αρχίστε να προσαρμόζετε αμέσως. Με τις προηγμένες ρυθμίσεις του WP Customizer, η καθιέρωση συνεπούς οπτικής επωνυμίας είναι ένα κομμάτι κέικ.

Το PenNews είναι ιδανικό για κάθε ιστολόγιο. Με πλούσιο μοναδικό,

προσαρμοσμένα στυλ δημοσιεύσεων, κάθε ιστορία έρχεται στη ζωή. Τα ρυθμιστικά premium κρατούν τους επισκέπτες σας απασχολημένοι, δείχνοντας τις τάσεις ή τα χαρακτηριστικά σας. Το Pennews περιλαμβάνει ολόκληρο το SEO που οδηγεί στην κυκλοφορία μέσω της οροφής. Με το Google AMP και το Facebook Instant Articles, είναι ευκολότερο από ποτέ να φτάσετε στους χρήστες. Περισσότερα από 40 προσαρμοσμένα widget περιεχομένου προσθέτουν όλα τα είδη των προνομίων σε οποιαδήποτε σελίδα. Η ελαφριά και γρήγορη κωδικοποίηση καθιστά το PenNews συμβατό και εύκολο στον server. Αφήστε το PenNews να φέρει το blog σας στον 21ο αιώνα!

Το Javelin είναι ένα ισχυρό θέμα WordPress με ένα ευέλικτο και έτοιμο για κινητό σχέδιο το οποίο είναι κατάλληλο για blogs τροφίμων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για την ταξινόμηση διαφόρων έργων, συμπεριλαμβανομένων των ιστοτόπων που σχετίζονται με τα τρόφιμα. Από το κουτί, το Javelin έρχεται με πολλά προκαθορισμένα πρότυπα που δεν θα φτάσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φυσικά, δεν απαιτείται εμπειρία για να εργαστείτε με Javelin, heck, ποτέ δεν θα χρειαστεί να αγγίξετε μια μόνο σειρά κώδικα. Χάρη στον οικοδόμο ιστοτόπου της WPBakery, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη έκδοση του Jevelin με την απλή διαδικασία μεταφοράς και απόθεσης.

 

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *