Home News Best Manly WordPress Themes for Real Men 2020
News

Best Manly WordPress Themes for Real Men 2020

Το Gridiron είναι ένα εξαιρετικό σύγχρονο πρότυπο που δημιουργήθηκε για το αμερικανικό ποδόσφαιρο, τις ομάδες NFL, τις ιστοσελίδες αθλητικών ειδήσεων, τα προσωπικά blogs και ακόμη και τα καταστήματα των επιχειρήσεων. Η όμορφη οπτική διάταξη είναι ιδιαίτερα ευέλικτη και διατίθεται με ποικίλα σχήματα πρεμιέρας, σελίδες, shortcodes και widgets. Είναι επίσης πλήρως συμβατό με το Element Page Builder, το οποίο απλοποιεί την προσαρμογή καθώς κάνετε κλικ και σύρετε στοιχεία. Αποσυνθέστε όλους τους επερχόμενους αγώνες σας και τα αποτελέσματα και τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές όλων που έχουν ήδη τελειώσει.

Η πλήρης ενσωμάτωση με την τελευταία έκδοση του WooCommerce κάνει ένα εντελώς ηλεκτρονικό κατάστημα ένα αεράκι.

Επιπλέον, το Gridiron ανταποκρίνεται πλήρως, ο αμφιβληστροειδής είναι έτοιμος και βελτιστοποιημένος για πραγματική απόδοση σε όλες τις συσκευές και σε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον, η φόρμα επικοινωνίας 7 περιλαμβάνεται στο πακέτο, παρέχοντας σας μια επιλογή από φόρμες επικοινωνίας χρήσιμες για διάφορους σκοπούς. Το Gridiron Revolution είναι συμβατό με το ρυθμιστικό, το απαραίτητο πλέγμα και πολλά άλλα!

Εάν είστε στην επιχείρηση κομμωτικής, κουρέματος ή τατουάζ,

μην κοιτάζετε πέρα ​​από τον Νέλσον! Αυτό είναι το τελικό πρότυπο που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτή τη θέση. Η ιδιαίτερα οπτική του διάταξη είναι εξαιρετικά μοντέρνα και ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σχεδίασης. Η εγκατάσταση του θέματος είναι απλή σε ακραίο βαθμό, απαιτώντας μόνο μερικά κλικ και λίγα λεπτά.

Επιπλέον, ο Nelson είναι πολύ φιλικός προς το χρήστη και ακόμη και οι πιο εξελιγμένες εξελίξεις στο χώρο εργασίας είναι διαθέσιμες από το Get-Go για αμφότερους τους cheaters και τους επαγγελματίες. Η προσαρμογή πραγματοποιείται μέσα από τη διεπαφή drag and drop των Elementers, επιτρέποντάς σας να κάνετε ταχείες και ανώδυνες αλλαγές στο σχέδιό σας.

Η Nelson σας προσφέρει μια ποικιλία πρεμιέτας δέρματος, σελίδων, στοιχείων,

widgets καθώς και πριμοδότηση plugins που αυξάνουν τη λειτουργικότητά του σε ένα εντυπωσιακό επίπεδο. Επιπλέον, η ενσωμάτωση WPML σας επιτρέπει να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας σε πολλές γλώσσες και να δημιουργήσετε μια πραγματικά πολυεθνική παρουσίαση για την επιχείρησή σας. Είστε σε θέση να ανοίξετε ένα δικό σας κατάστημα WooCommerce με τον Nelson!

Μέσω του Tactical WordPress,

μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πανίσχυρο και σύγχρονο ιστότοπο για τα κλαμπ και τα καταστήματα όπλων. Χάρη στην πλήρη συμβατότητά του με το πρόσθετο WooCommerce, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θέμα για σκοπούς ηλεκτρονικού εμπορίου. Λόγω της συμβατότητας του θέματος με το plugin Ημερολόγιο εκδηλώσεων, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως βάση για να δημιουργήσετε και να προβάλλετε τα επερχόμενα συμβάντα σας.

Οι ενσωματωμένες σύνθετες μορφές επικοινωνίας επιτρέπουν στους πιστούς και μελλοντικούς πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας σε περίπτωση που κάνετε κλικ. Το θέμα προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση σε όλες τις συσκευές και τα μεγέθη οθόνης λόγω της φιλικής προς το κινητό διάταξής του. Επιπλέον, ο σύγχρονος σχεδιασμός ενισχύεται με πολλές προκαθορισμένες σελίδες που μπορείτε να προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας.

Το θέμα Berger είναι ένα από τα άλλα αρσενικά WordPress θέματα.

Χρησιμοποιώντας αυτό το τραγανό και μοντέρνο θέμα θα προβάλλετε τις υπηρεσίες σας με καλύτερο φως. Αυτά τα πρόσθετα, όπως το Essential Grid and Slider Revolution, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή συλλογή των έργων σας και να προβάλλετε διαφημιστικές δημοσιεύσεις σε αρχεία με πλήρη απόκριση. Επιπλέον, θα μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε είδος προσαρμοσμένου περιεχομένου μέσω του εργαλείου δημιουργίας σελίδας μεταφοράς και απόθεσης.

Αυτό το ζωντανό και κομψό θέμα WP είναι ιδανικό για κάθε αστική επιχείρηση.

Θα δημιουργήσετε ένα δημοφιλές χαρτοφυλάκιο καλλιτεχνών τατουάζ με θέμα Ancora. Αυτό το θέμα δεν απαιτεί προσαρμογή λόγω της διαθεσιμότητας τέτοιων τελικών σελίδων, όπως υπηρεσίες, λίστα καλλιτεχνών, χαρτοφυλάκιο, επαφές κλπ. Επιπλέον, το θέμα αυτό ενσωματώνεται με χρήσιμες φόρμες επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια άντρα-κεντρική επιχείρηση και δεν ξέρετε πού να ξεκινήσετε; Το θέμα του σαλόνι έχει μια σκούρα και λευκή έκδοση της διάταξης θέμα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που αντιπροσωπεύει καλύτερα το στυλ σας.

 

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *