Home tricks Awesome WordPress Portfolio Themes to showcase your work with Style 2020
tricks

Awesome WordPress Portfolio Themes to showcase your work with Style 2020

Το YouCode είναι ένας εντυπωσιακός πόρος, πλήρως επαγγελματικός, σοβαρός και καλοφτιαγμένος, τεχνικά διεκδικητικός και λειτουργικά υπερβολικός, εξαιρετικά ευέλικτος και διαισθητικός προσαρμόσιμος, φιλικός προς το χρήστη και φιλικός για τους προγραμματιστές, ευαίσθητος δημιουργικός multi-theme WordPress. κατασκευαστική λύση που έχει γίνει. Σχεδιασμένο να περιλαμβάνει ένα βαθύ και τεράστιο σύνολο εργαλείων ικανών να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ενός ασύγκριτα μεγάλου αριθμού τύπων ιστοτόπων, τοποθετείται ως θέμα για ιστοσελίδες χαρτοφυλακίου όλων των τύπων, μεγεθών και περιοχών. Το Being είναι μοναδικά ισχυρό.

Είτε είστε ανεξάρτητος φωτογράφος, δημοσιογράφος φωτογραφίας,

ένα γραφικό σχεδιαστή, μια επαγγελματική επιχείρηση, μια δημιουργική αντιπροσωπεία ή οποιοσδήποτε άλλος τύπος webmaster, ο οποίος χρειάζεται ένα foothold για μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, YouCode είναι γεμάτο με εξελιγμένα σχέδια. Hai, τα πρότυπα σελίδων και τα γραφικά στοιχεία θα σας ζητήσουν να δείξετε τα έργα σας στον κόσμο σε μια κομψή και στιλβωμένη παρουσίαση.

Το Unicode βασίζεται στο ίδρυμα HTML5, με οπτικό στυλ CSS3 και εκτεταμένη αρθρωτή κωδικοποίηση bootstrap για εύκολη ανάπτυξη ώστε να ταιριάζει με τις ακριβείς προδιαγραφές σας.

Εμφάνιση χαρτοφυλακίου WordPress ThemeJavelin είναι μια διαισθητική και ομαλή,

εύκολο στη χρήση και οπτικά εντυπωσιακό, μοντέρνο και τεχνολογικά καταλαβαίνω, εξαιρετικά ευαίσθητο WordPress θέμα πολλαπλών χρήσεων. Το θέμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους υπεύθυνους webmasters μια εύκολη λύση για το σχεδιασμό μεγάλων ιστοτόπων ικανών να εκτελούν σε υψηλό επίπεδο σε μια σειρά εφαρμογών και περιπτώσεων χρήσης, ανεξάρτητα από το μέγεθος του κοινού ή την προτίμηση των συσκευών.

Με το κομψό και ελαφρύ δομοστοιχειωτό σχεδιασμό της Javelin που βασίζεται στην τεχνολογία bootstrap του Twitter, εξασφαλίζετε διασταυρούμενη συμβατότητα μεταξύ του browser, της συσκευής και της πλατφόρμας, αυξάνοντας σημαντικά το κοινό σας και εξασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας θα εμφανίζεται πάντα με τον ευνοϊκότερο τρόπο.

Εξυπηρετώντας το σκοπό αυτό,

Το Javelin έχει εφοδιαστεί με ένα πλήθος διαφορετικών ιστοσελίδων επίδειξης και πρότυπα σελίδων για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε γρήγορα όλους τους τύπους εξελιγμένων ιστότοπων με πλούσια χαρακτηριστικά και πόρους, καθώς και τη γραφική βελτιστοποίηση Can. Ένα εξαιρετικά widgetized θέμα,

Το Javelin παρέχει μια πλευρική περιοχή widget όπου μπορείτε να αναπτύξετε δεκάδες διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης και βολικά widgets ή μεγαθήρες, ενώ σύνθετα στοιχεία παρέχονται σε εύχρηστα widget για εύκολη ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένου ενός επαγγελματικού γραφικού στοιχείου επαφής, ένα εξαιρετικά χρήσιμο και όμορφο widget για εικονίδια κοινωνικών μέσων για απρόσκοπτη κοινή χρήση και ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο επιλογών Επίσης, φαίνεται Jet. Δοκιμάστε Javelin σήμερα!

Κάλιο

Κάλι-λιγότερο-χαρτοφυλάκιο-wordpress-website-template Το Kalium είναι ένα εξαιρετικό θέμα WordPress σχεδιασμένο για blogs και ιστοσελίδες χαρτοφυλακίου. Αυτό μπορεί να σας δώσει τα απαραίτητα οφέλη όταν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε πιθανούς πελάτες και εργοδότες. Ο καλά σχεδιασμένος ιστότοπός σας θα αποτελέσει απόδειξη της δέσμευσής σας για ποιότητα και συνέπεια. Με αυτό το προϊόν, ο αριθμός προβολής οποιασδήποτε σελίδας θα αυξηθεί σίγουρα.

Εκτενής τεκμηρίωση θέμα ήταν διαθέσιμο για όσους επιθυμούν να ερευνήσουν το θέμα και τα χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά στιγμιότυπα οθόνης και ακόμη και μια ζωντανή επίδειξη. Κάθε στοιχείο του ιστότοπού σας μπορεί να προσαρμοστεί ή να αλλάξει. Αυτό εγγυάται ότι οι σελίδες σας θα έχουν διαφορετική εμφάνιση, όπως και η Kaliam που προωθεί τη δημιουργικότητα.

Το ποιοτικό περιεχόμενο πρέπει να φαίνεται σαγηνευτικά.

Χρησιμοποιώντας το Slider Revolution μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές διαφάνειες, παρέχοντας μια ελκυστική εμπειρία απόλαυσης στους οπαδούς. Μπορούν να συμπεριληφθούν μεμονωμένες αλλαγές, εφέ και κινούμενα σχέδια. Κάθε στοιχείο περιεχομένου μπορεί να εμφανίζεται με διαφορετικό στυλ, καθώς υπάρχουν πολλές παραλλαγές για το χαρτοφυλάκιό σας.

Αυτό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας συναρπαστικής εμπειρίας περιήγησης για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, αυξάνοντας τη δημοτικότητα της ανάρτησής σας. Προσφέρονται πολλά στυλ φιλοδοξίας και οι διαχειριστές μπορούν να καθορίσουν πόσα στοιχεία εμφανίζονται. Μπορούν να προστεθούν επαγγελματικά χαρτοφυλάκια και προσωπικοί ιστότοποι, εξαλείφοντας την ανάγκη δημιουργίας ξεχωριστών λογαριασμών για καθένα από αυτά.

Ο Kalium συνειδητοποιεί την ανάγκη για φιλικότητα προς το χρήστη, καθώς προσπαθεί να φιλοξενήσει όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Εάν δεν διαθέτετε γνώση προγραμματισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kalium και κάθε σελίδα μπορεί εύκολα να ετοιμαστεί. Με την περιήγηση στον κατάλογο των γραμματοσειρών Google, οι χρήστες μπορούν να προβάλλουν περισσότερες από 600 γραμματοσειρές Google. Εκείνοι που επισημαίνονται είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές. Ωστόσο, υπάρχει η επιλογή να μεταφορτώσετε τη δική σας γραμματοσειρά ιστού μέσω του πίνακα διαχείρισης.

 

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *