Home Entertainment 58 Creative WordPress Themes for Creative Websites – 2020
Entertainment

58 Creative WordPress Themes for Creative Websites – 2020

Uncode φιλοξενεί ισχυρά πριμοδοτήσεις υψηλής ποιότητας όπως drag and drop WPBakery Page Builder, Layerslider 5, Revolution Slider και άλλα απίστευτα ισχυρά και ομαλά χαρακτηριστικά για να επεκτείνετε και να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας με την δύναμη της πλατφόρμας WordPress. Το Unicode περιλαμβάνει την πανέμορφη λειτουργία iLightbox για να τονίσει τα μέσα σας με τον πιο όμορφο τρόπο. Οι τύποι δημιουργικών θα αισθάνονται καλά στο σπίτι σας με το YouCode, με τους τόνους προηγμένων επιλογών προσαρμογής για την ευκολία σας.

Αυτό το θέμα είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα για την οικοδόμηση ιστοσελίδων WordPress σε μια μεγάλη ποικιλία τομέων.

Ενεργοποιήστε τους υπεύθυνους ιστού μέσω του Live Website Builder, ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνετε λεπτομερώς την εμφάνιση και την αίσθηση της ιστοσελίδας σας σε μια δυναμική παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο με τον επεξεργαστή WYSIWYG.

Το εργαλείο δυναμικής διάταξης σάς προσφέρει τη δημιουργική ελευθερία να αλλάξετε ολόκληρο το σχέδιο της ιστοσελίδας σας με ένα κλικ,

από τις παρουσιάσεις σε πακέτα και πλήρους πλάτους σε πολλαπλά στυλ πλευρικών γραμμών και ακόμη και πλωτά περιεχόμενα. Το μοναδικό ζωντανό οικοδόμος Massive Dynamic παρέχει ζωντανές προεπισκοπήσεις, πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις και την υλοποίηση shortcode και προσαρμογή όλων από ένα μόνο περιβάλλον. Θα εντυπωσιαστείτε σε μεγάλο βαθμό από την ευελιξία της προηγμένης τεχνολογίας κεφαλίδων της Dynamic. Με μαζικά δυναμική, δεν υπάρχει σχεδόν καμία οπτική δήλωση που μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν μπορείτε να αναπαράγετε πιστά με αυτόν τον ισχυρό οικοδόμο!

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό εργαλείο για τη σύνταξη ισχυρών ιστοτόπων μιας γραμμής χωρίς να χρειάζεται να γράφετε στον εαυτό σας μια γραμμή κώδικα και μια ατέλειωτη ικανότητα για οπτική και γραφική επωνυμία και προσαρμογή.

Κορυφή της εμφάνισης και της αίσθησης κάθε ιστοτόπου της ιστοσελίδας σας σε κάθε βήμα.

Το TheGem είναι η τέλεια έξοδος για όλη τη δημιουργικότητά σας! Δοκιμάστε το σήμερα! Το Kaliam είναι ένα θέμα WordPress που εμπνέει και καλλιεργεί τη δημιουργικότητα. Το μέγεθος των επιλογών για εξατομίκευση είναι εκπληκτικό, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε κάθε στοιχείο με πολύ καλύτερο τρόπο. Οι πελάτες μπορούν να αλλάξουν τη διαμόρφωση των κειμένων, την απόσταση και την ευθυγράμμιση των εικόνων. Είναι προχωρημένο, βελτιώστε το θέμα του χαρτοφυλακίου WordPress.

Η διαδικασία ρύθμισης σελίδας είναι πολύ γρήγορη και διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Είναι βαμμένο με το Kalium, διαθέσιμο χωρίς επιπλέον χρέωση. Μπορείτε να πάρετε τα ηνία του δικτυακού σας τόπου, επειδή αυτό το θέμα σας κάνει λιγότερο εξαρτημένο από τις εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Η ανάπτυξη του δικού σας ιστότοπου είναι εκπληκτικά ικανοποιητική και το Kaliam διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνει το έργο.

Εάν δεν σας αρέσουν οι 600 Γραμματοσειρές Google, θα έχετε την επιλογή να μεταβείτε στον πίνακα διαχειριστή και να ανεβάσετε κάτι που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σας. Το θέμα έχει πάνω από 800 καταπληκτικά εικονίδια και μερικά προ-κατασκευασμένα δέρματα που περιλαμβάνονται στο πακέτο θεμάτων Kalium.

Αυτό το θέμα έχει σχεδιαστεί για webmasters με δημιουργική ιδιοσυγκρασία, οι οποίοι επιθυμούν να συναντήσουν ένα επαγγελματικό επίπεδο λεπτομερούς προσαρμογής χωρίς να γνωρίζουν καθόλου κωδικοποίηση. Για Javelin, η δημιουργία ιστότοπων αφορά μόνο την ευκολία χρήσης και τις διάφορες επιλογές.

 

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *