Home tricks 36 Most Popular and Unique WordPress Themes for 2020
tricks

36 Most Popular and Unique WordPress Themes for 2020

Το Ucode περιλαμβάνει μια σειρά από καταπληκτικά εργαλεία ισχύος, τα οποία μπορούν να μεταφέρουν τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο μέσα σε λίγα λεπτά μέσω ενός διαισθητικού, φιλικού προς τους προγραμματιστές γραφικού περιβάλλοντος. Το plugin WPBakery premium builder της σελίδας συμπεριλαμβάνεται ως επί το πλείστον για να κάνει μικρές εργασίες ανάπτυξης ιστοσελίδων, ενώ τα πρόσθετα iLightbox, LayerSlider και Revolution Slider συνδυάζονται για να δίνουν στον ιστότοπό σας μια εμφάνιση και αίσθηση.

Εάν αναζητάτε μια ολοκληρωμένη λύση για διάφορες ανάγκες οικοδόμησης ιστοσελίδων, τότε το Ucode είναι το ιδανικό θέμα ιστοτόπου σας, το οποίο ποτέ δεν αποτυγχάνει να δημιουργήσει μια μοναδική εντύπωση σε κάθε επισκέπτη. Το YouCode έχει σχεδιαστεί για να ξεχωρίζει από το πακέτο χωρίς να σπάσει τον ιδρώτα. Δοκιμάστε τα κομψά, κομψά πρότυπα σελίδων του Uncode για το μέγεθος.

Το Javelin είναι ένα μοναδικό και ευαίσθητο θέμα πολλαπλών χρήσεων WordPress.

Ως δικτυακός τόπος της σελίδας προορισμού, το Javelin λάμπει ιδιαίτερα φωτεινό. Οι ευέλικτες δεξιότητές του περιλαμβάνουν πριμοδοτήσεις υψηλής ποιότητας όπως το Slider Revolution και τη φόρμα επικοινωνίας 7 που κάνουν τις σελίδες προορισμού δυναμικές και λειτουργικές με μερικά κλικ, ενώ πολλαπλά πρότυπα σελίδων προορισμού μπορούν να δημιουργηθούν με ένα κλικ. Η αποδοτική HTML5 και CSS3 κωδικοποίηση και styling κάνουν το Javelin ένα ελαφρύ θέμα γρήγορης φόρτωσης που λειτουργεί ομαλά κάτω από όλες τις συνθήκες κυκλοφορίας, ενώ το ολοκληρωμένο SEO διασφαλίζει ότι η κυκλοφορία σας παραμένει σχετική με όλες τις σχετικές λέξεις-κλειδιά κατά τη διάρκεια της νύχτας Θα περάσει μέσα από την οροφή για Με το ακόντιο, , και θα έρθουν!

Webise, χωρίς αμφιβολία, είναι ένα μοναδικό θέμα WordPress με τους τόνους των επιλογών,

ξεκλειδώνοντας έναν νέο ορίζοντα ευκαιριών για εσάς.Με αυτό το σκεπτικό, μπορείτε να βρείτε εύκολα τοποθεσίες για επιχειρήσεις, πρακτορεία, φωτογράφους, ελεύθερους επαγγελματίες, εταιρείες λογισμικού, bloggers και ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε το demo της επιλογής σας και να το εμπλουτίσετε με τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λειτουργίες από μια διαφορετική επίδειξη που απεικονίζετε και εγκαθιστάτε μια αρχική έκδοση.

Όπως και οι εσωτερικές σελίδες, οι κεφαλίδες και τα υποσέλιδα, οι shortcodes και όλοι οι τύποι μπλοκ και μονάδων,

πολλά άλλα περιεχόμενα είναι επίσης διαθέσιμα. Με το Webify, αυτό πρέπει να διασφαλίσετε ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια. Γνωρίζοντας ότι υπάρχει πολύ διαθέσιμο περιεχόμενο σε όλους τους χρήστες του, μπορείτε να ξεκινήσετε στον ιστό, όπως τώρα.

Κάλιο

Κάλιο-μοναδικά-WordPress-θέματα Ποιότητα θέματα WordPress όπως Kalium έχουν σχεδιαστεί για όσους θέλουν online καινοτομία. Αυτό το προϊόν έχει μια πλήρη συσκευασία, ουσιαστικά ισορροπώντας την αισθητική σχεδίαση και την πρακτικότητα. Η προσαρμογή δεν είναι δυνατή μόνο, αλλά είναι επίσης ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Το Kalium διαθέτει πάνω από 600 απίστευτες γραμματοσειρές Google. Δεδομένου ότι το βλέμμα ενός χρήστη θα επικεντρωθεί κυρίως σε γραπτές γραμμές, είναι καλή ιδέα να εξατομικεύσετε την τυπογραφία σας.

Εάν θέλετε να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στην εξατομίκευση του ιστότοπου,

μπορείτε πάντα να εφαρμόσετε προ-σχεδιασμένο δέρμα ιστότοπου. Υπάρχει ένα στυλ για κάθε περίσταση, καθώς το Kaliam είναι αρκετά φιλικό. Επιπλέον, το προ-σχεδιασμένο περιεχόμενο μπορεί να χρησιμεύσει ως πρότυπο για μελλοντικές βελτιώσεις και αλλαγές. Ως πελάτης, θα πρέπει πάντα να επιλέξετε ένα προϊόν που λαμβάνει συχνές ενημερώσεις. Όταν εξελίσσεται και αλλάζει το τεχνολογικό τοπίο, εξαλείφεται η ανάγκη αγοράς νέων θεμάτων. Με την πιο πρόσφατη ενημέρωση, η Kalium έχει προσθέσει πίνακες τιμολόγησης, διαιρέτες περιεχομένου, widgets post blog, soundcloud και VK εικονίδια και μια νέα προεπιλεγμένη γραμματοσειρά. Αισθάνεται υπέροχο να γνωρίζετε ότι έχετε ένα προϊόν που συνεχώς διευρύνει τις δυνατότητές του και τα χαρακτηριστικά του. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την προεπισκόπηση του ζωντανού θέματος.

Gillian είναι ένα θέμα WordPress που δημιουργήθηκε ειδικά για τη δημοσίευση και τη σύνταξη των blogs και περιοδικών.

Αποκτήστε το τώρα και βρείτε πολλούς από τους μεγάλους plug-in ανταγωνιστές του. Η Gillian έχει μια ευέλικτη διάταξη με απεριόριστα χρώματα και πολλά στυλ ιστολογίου για να διαλέξετε. Είναι βελτιστοποιημένο SEO και ταχύτητα. Χρησιμοποιεί το WPBakery Page Builder και έρχεται με το πλαίσιο Unison. Με την πλήρη ενσωμάτωση της κοινωνικής εικόνας, παίζετε ένα κορυφαίο μπαρ με πολλές κεφαλίδες. Αυτό το γραφικό στοιχείο είναι έτοιμο και πλήρως τεκμηριωμένο για να οριστεί. Οι ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν μέσω της προσαρμοσμένης ομάδας υποστήριξης!

Το Massive Dynamic είναι ένας ευέλικτος και ευέλικτος, ευέλικτος και επεκτατικός, φανταστικός και καινοτόμος, υψηλής απόκρισης δημιουργός ιστοσελίδων πολλαπλών χρήσεων WordPress. Αυτό το θέμα είναι ένα από τα πιο μοναδικά, μοναδικά και αναγνωρίσιμα στην αγορά σήμερα.

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *