Home tricks 30 professional WordPress technology themes for 2020
tricks

30 professional WordPress technology themes for 2020

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε πάντα να διορθώσετε τη διάταξη και να την ακολουθήσετε σωστά. Το Webify σας δίνει πλήρη δημιουργική ελευθερία. Για να το ολοκληρώσετε, δεν θα χρειαστεί να κωδικοποιήσετε τυχόν αλλαγές στο Webify. Είναι η τεχνική drag and drop που κάνει τα πράγματα. Επιπλέον καλούδια περιλαμβάνουν το στυλ κεφαλίδας και υποσέλιδου, πάνω από διακόσια shortcodes, τόνους μονάδων και μπλοκ, εισαγωγής δεδομένων demo με ένα κλικ και mega μενού.

Το Javelin είναι ένα φανταστικά μοντέρνο και οπτικά εξελιγμένο θέμα WordPress.

Σχεδιασμένο με επαρκή ισχύ και ευελιξία για οικιακούς ιστοτόπους με τη μορφή σελίδων προορισμού και blogs τεχνολογίας. Το θέμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για το σκοπό της δημιουργίας και συντήρησης ιστότοπων που σχετίζονται με εφαρμογές για κινητά, επίδειξης κινητής εφαρμογής, ιστότοπων προγραμματιστών εφαρμογών για κινητά και άλλων ιστότοπων που σχετίζονται με εφαρμογές. Το Javelin τροφοδοτείται από τις τελευταίες και συμβατές τεχνολογίες HTML5 και CSS3, για έναν κώδικα που αποκρίνεται στο εσωτερικό του πλαισίου Bootstrap, ο οποίος εκτελείται χωρίς χτυπήματα από προγράμματα περιήγησης για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές σε οθόνες κινητής τηλεφωνίας και tablet χωρίς παράκαμψη.

Με το Javelin, οι ιστοσελίδες είναι εύκολο να χτιστούν,

πολλές από τις αρχικές σελίδες της Javelin που αρχίζουν με τα demos και τα σχέδια πρότυπο σελίδας, εύκολα προσαρμοσμένα με προηγμένες επιλογές προσαρμογής θεμάτων. Το Javelin περιλαμβάνει επίσης μια σειρά εξειδικευμένων εργαλείων για τη διευκόλυνση της δημιουργίας του ιστοτόπου που σχετίζεται με την τεχνική σας εφαρμογή. Τίποτα δεν είναι κατάλληλο όπως το Javelin.

ευρηματικό, από εταιρική σε επιχειρηματική σε προσωπική.

Εμπορικά, μικρά ιστολόγια ή μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να επωφεληθούν από την ευδιάκριτη αφθονία του Divi, τις εξαιρετικά ισχυρές ρυθμίσεις και εργαλεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Divi είναι ιδανική για έναν ιστοτόπο εκκίνησης τεχνολογίας – η απίστευτα σύγχρονη κωδικοποίησή της περιλαμβάνει τις τελευταίες τεχνολογίες HTML5, CSS3 και parallax, ένα κόσμημα της τεχνολογικής εξέλιξης και μια παράγραφο καινοτόμου σχεδιασμού σε κάθε ιστοσελίδα του Divyang. Αυτή φτιάχνει.

 αναπτύσσοντας δεκάδες προσαρμοσμένες ενότητες που κάνουν την ιστοσελίδα σας ισχυρή.

Τα είδη των χαρακτηριστικών, όπως τα παρασκήνια στατικά παράλλακτα για τμήματα, σελίδες ή θέσεις, ομαλά κινούμενες γκαλερί, εντυπωσιακές σελίδες χαρτοφυλακίου, διαδραστικά και ελκυστικά δρομέα και αμέτρητα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας που ο Divi θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει σε έναν ιστοχώρο εκκίνησης τεχνολογίας. παράδειγμα. . Πηγαίνετε με το Divi και ποτέ δεν θα κοιτάξετε πίσω.

YouCode είναι ένα WordPress πολλαπλών χρήσεων υψηλής ποιότητας που e.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ευέλικτη δημιουργία υπόγειων σχεδίων με απεριόριστες διατάξεις για το σκάφος. Θα το έχετε βελτιστοποιηθεί πλήρως με το SEO από το Yoast και την ταχύτερη απόδοση! Το Ucode παρέχει πολλές αρχικές σελίδες και επιλογές εκ των προτέρων για προσαρμογή. Όλες οι λειτουργίες έχουν δημιουργικό και καλλιτεχνικό προσανατολισμό. Έχει μια ανταποκρινόμενη διάταξη με έναν οπτικό κατασκευαστή με τη μορφή ενός κατασκευαστή σελίδων και πολλά πρόσθετα. Το Ucode χρησιμοποιεί εξαιρετική ενσωμάτωση plugin WooCommerce για όλες τις εμπορικές συναλλαγές και τις ρυθμίσεις των καταστημάτων.

Οι εκπληκτικές γκαλερί μπορούν να ρυθμιστούν με μεγάλες στροφές του ρυθμιστή και ρυθμιστικά στρώματος.

Ακόμη και τα επαγγελματικά χαρτοφυλάκια είναι διαθέσιμα για μεταφόρτωση με τα πολλά προ-κατασκευασμένα στυλ τους. Οι σελίδες Blog είναι επίσης ενσωματωμένες! Το Ucode ταιριάζει με μεγάλους οργανισμούς ή εταιρείες που απαιτούν νέα και ανοιχτή online παρουσίαση. Έχει μια μινιμαλιστική σκοτεινή και καθαρή αντίληψη που το καθιστά αξιόπιστο και ελκυστικό.

Θα βρείτε τους τόνους των εγγράφων που μικροαλλαμίζουν αυτά τα πάνελ σε χρόνο! Το Uncode χρησιμοποιεί το Mega Menu και είναι επίσης πλήρως μεταφρασμένο. Η κοινή χρήση κοινωνικών μέσων μέσω κουμπιών και widgets είναι επίσης διαθέσιμη! Ενεργοποιήστε την επιχείρησή σας ρυθμίζοντας το λογότυπό σας. Αποκτήστε αυτό το pixel τέλειο και βραβευμένο προϊόν! Αποκτήστε αποκωδικοποιημένο!

Τεχνολογία Blog WordPress Θέμα Gillion είναι ένα καταπληκτικό blog και περιοδικό θέμα WordPress.

Έρχεται με 7 δείγματα εγκατάστασης με ένα κλικ και πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά. Θα έχετε ένα ικανό πάνελ, το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο και εύπλαστο. Οχι όλες οι μέθοδοι απαιτούν κωδικοποίηση. Η Gillian φαίνεται πρακτική, ομαλή και μοντέρνα. Λειτουργεί με SEO και υποστήριξη από το Google Analytics.

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *