Home Tech tips 24 WordPress Themes for Website and Sales Page
Tech tips

24 WordPress Themes for Website and Sales Page

Όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μπορείτε πάντα να το καταστήσετε δικός σας με πρόσθετες προσαρμογές προσαρμογής. Ο τροποποιημένος ιστότης απαιτεί μόνο να σέρνεται και να πέφτει και όλοι να δημιουργείτε ένα νέο σχέδιο ιστού. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πλήρως προσαρμοσμένες διατάξεις, χρησιμοποιώντας μόνο την εύκολη οπτική κωδικοποίηση.

Στο Webify Kit θα λάβετε περισσότερους από διακόσια κωδικούς, πολλαπλές κεφαλίδες και υποσέλιδα, φόρμα επικοινωνίας 7, εφέ parallax, βολικό φιλτράρισμα και την επιλογή δημιουργίας ιστότοπου μιας σελίδας.

Στατική ιστοσελίδα WordPress ThemeJavelin είναι ένα εργαλείο υψηλής ποιότητας που δίνει τη δυνατότητα στους webmasters ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία κωδικοποίησης.

Με Javelin, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κομψό και επαγγελματικό ιστότοπο γρήγορα και αποτελεσματικά μέσω των έξυπνων λειτουργιών και των βολικών δυνατοτήτων του. Περιλαμβάνει πάνω από 40 συντομευμένους κωδικούς πρόσβασης για όλους τους τύπους σκοπών και πάνω από 40 διαφορετικά κινούμενα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Έχει επίσης μια σειρά demo ιστοσελίδων που μπορείτε να εγκαταστήσετε με ένα κλικ.

Επιπλέον, το πλαίσιο SEO Javelin σάς παρέχει τα εργαλεία για να επηρεάσετε τις ταξινομήσεις των μηχανών αναζήτησής σας. Τσιμέντε την παρουσία της ιστοσελίδας σας στις πιο καυτές αγορές στο διαδίκτυο με τα widgets για κοινή χρήση κοινωνικών μέσων. Τα εμπορικά χαρακτηριστικά του, τα οποία τροφοδοτούνται από τη σουίτα WooCommerce plugin, κάνουν την online αγορά εύκολη υπόθεση. Η βασική υποστήριξη RTL σάς επιτρέπει να φτάσετε σε αγορές παγκοσμίως.

Το Jevelin είναι κάτι που χρειάζεται ο ιστότοπός σας για να είναι επιτυχής. Τσέκαρέ το!

Το Divi είναι ένα πλήρως προσαρμόσιμο θέμα WordPress που χτίστηκε με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην ανάπτυξη των web responsive. Παρέχει επίσης ρευστά οπτικά εφέ και ομαλές αλλαγές που λειτουργούν με πλαίσια HTML5, CSS3 και Bootstrap 3.

Ο απλός θεϊκός Visual Builder δημιουργεί αβίαστα προσαρμοσμένες διατάξεις βασισμένες στην προκατασκευασμένη στατική διάταξη του ιστοτόπου. Αποκτήστε την ιστοσελίδα σας σωστή και, στη συνέχεια, προσαρμόστε εύκολα την εμφάνισή της με προχωρημένες επιλογές θεμάτων.

Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό με τα προσαρμόσιμα widget και εργαλεία του Divi. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε parallax στο στατικό φόντο ή την εικόνα σας. Το Divi διαθέτει επίσης μια αυξανόμενη λίστα με shortcodes, συμπεριλαμβανομένων εκπληκτικών λειτουργιών που επεκτείνουν τις δυνατότητες της κάθε σελίδας και της ανάρτησής σας. Απαιτούν απολύτως καμία δεξιότητες κωδικοποίησης – σύρετε και αποθέστε τους σε δράση, και αυτό είναι.

 

uplfit tech-startup-ιστοσελίδα-πρότυπο

Το Evolution είναι ένα άλλο θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων για επιχειρηματική και εταιρική χρήση. Είναι απίστευτα φιλικό προς το χρήστη και δεν απαιτεί απολύτως καμία κωδικοποίηση δεξιοτήτων ή προηγούμενη εμπειρία ανάπτυξης. Με αυτό τον συνδυασμό, σε συνδυασμό με τον πίνακα επιλογών “Unbranded Theme Options”, είναι ένα απρόσκοπτο έργο να προσαρμόσετε πλήρως το πρότυπο σας για να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Το Uplift έχει πολλά shortcodes που μπορούν να επεκτείνουν αυτό που μπορούν να κάνουν οι χρήστες σας σε κάθε μία από τις ιστοσελίδες σας. Οι ωραίες γραμματοσειρές εικονιδίων που είναι έτοιμες για το αμφιβληστροειδή είναι διαθέσιμες σε εκατοντάδες, οπότε εκφράζοντας τον εαυτό σας είναι τώρα απλούστερος από ποτέ. Ένα καταπληκτικό mega μενού είναι επίσης ενσωματωμένο, ώστε οι χρήστες σας να μπορούν να βρουν τον τρόπο τους στον ιστότοπό σας σε χρόνο μηδέν.

FatMoon

fatmoon-unique-one-page-wordpress-themefatemoon είναι ένα εύχρηστο WordPress θέμα πολλαπλών χρήσεων βασισμένο στην δημιουργική φωτογραφία. Είναι οπτικά όμορφο αλλά πολύ όμορφο, αλλά στιλβωμένο και τεχνολογικά καταλαβαίνω. Έχει 41 εντελώς μοναδικές ιστοσελίδες επίδειξης. Κάθε μία από αυτές καταγράφει τέλεια την ουσία του περιεχομένου σας. Ως εκ τούτου, οι χρήστες σας μπορούν να πλοηγηθούν απρόσκοπτα στον ιστότοπό σας χωρίς να μειώσουν τα οπτικά σας καθήκοντα. Επιπλέον, ο Visual Composer είναι πολύ εύκολο να προσαρμόσετε μέσω του plugin builder και του slider plugin slider revolution.

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *