Home Tech tips 19 Best Fashion Designer Blogs for Great Inspiration 2020
Tech tips

19 Best Fashion Designer Blogs for Great Inspiration 2020

John Freida είναι ένα από τα καταπληκτικά blogs μόδας σχεδιαστής που επικεντρώνεται σε εκθαμβωτικά περικοπές για τα μαλλιά και τα ποιοτικά αποτελέσματα για τα στυλ. Ο ιστότοπός του είναι αρκετά δημιουργικός ώστε να αποσπά την προσοχή του κοινού. Παθιασμένος με το να έχει τα κατάλληλα hairstyles για τους πελάτες, αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει ποιοτικά προϊόντα που στοχεύουν και μετασχηματίζουν τα προβλήματα του styling σε συνδυασμό με χρήσιμα άρθρα.

Ένας ομαλός ολισθητήρας έχει οριστεί για να επισημάνει τις όμορφες εικόνες των γυναικών, εικόνες φόντου με τίτλους σε κάθε. Προφανώς, ο ιστότοπος έχει μια μοναδική παρουσίαση άρθρων σχετικά με τα ιστολόγια καθώς και των προϊόντων του. Ελέγξτε πόσο φοβερό είναι αυτή η έμπνευση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την ένδυση που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά τους.

Ως εκ τούτου, τα ρούχα με σχέδια που είναι λειτουργικά καθώς και αισθητικά ευχάριστο για να καλύψει τις απαιτήσεις του κάθε ατόμου. Good On You έχει καθιερωθεί με μια παγκόσμια αποστολή – κίνηση προς μια πιο βιώσιμη και δίκαιη βιομηχανία μόδας. Με ένα τέτοιο στόχο, ο ιστότοπός του είναι απόλυτα καθαρός, ελάχιστος και μοντέρνος. Η αρχική σελίδα περιέχει αρκετά άρθρα στη διάταξη του περιοδικού.

Ο πρωταγωνιστής είναι ένας απλός αλλά κομψός συνδυασμός μιας κομψής εικόνας με τίτλο και μικρές λεπτομέρειες που το επικαλύπτει. Άλλα αντικείμενα επίσης φαίνονται ενδιαφέροντα με διαφορετικά μεγέθη μικρογραφιών. Επιπλέον, ένα άψογο ρυθμιστικό χρησιμοποιείται στην παρουσίαση σχετικών με τη μόδα εικόνων. Άλλες χρήσιμες λειτουργίες είναι τα μενού εκτός καμβά, οι εφημερίδες, οι διατάξεις διάσπασης οθόνης και πολλά άλλα.

Οι σχεδιαστές μόδας έχουν μεγάλη επιρροή για τις τρέχουσες και επερχόμενες εποχές.

Αν ψάχνετε αυτή τη στιγμή για έμπνευση, αυτά τα blogs σχεδιαστή μόδας είναι πραγματικά χρήσιμα. Το NSS Mag είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που δημιουργήθηκε σε όλη την Ευρώπη ως σημείο αναφοράς όταν πρόκειται για πολιτισμό δρόμου, αθλητικά παπούτσια, μόδα και ενθουσιώδες.

Προφανώς, η αρχική σελίδα έχει μια αισθητικά ευχάριστη διάταξη με τα εκτεταμένα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να κάνει το περιοδικό να λάμπει σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Η ιστοσελίδα της μόδας φαίνεται καθαρή και ελάχιστη με άφθονη χρήση του λευκού χώρου. Κάθε δημοσίευση φαίνεται υπέροχη με μικρογραφία και έντονο τίτλο γραμματοσειράς. Επιπλέον, χρησιμοποιεί επίσης μια κεφαλίδα ραβδιού για την πλοήγηση στο χέρι.

Προφανώς, η μόδα δεν αφορά μόνο τα ρούχα, είναι επίσης ένα στυλ που αφορά τα μαλλιά, το μακιγιάζ κτλ.

Το Flacon Magazine είναι μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα έμπνευση όταν εργάζεστε με ένα blog σχεδιαστή μόδας. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που επιτρέπει την ελεύθερη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ όλων των συμμετεχόντων στη βιομηχανία ομορφιάς. Ο σχεδιασμός του blog είναι πολύ καλός και δημιουργικός.

Η κεφαλίδα του ήρωα είναι μια εντυπωσιακή απεικόνιση εικόνων που φαίνονται εκπληκτικές. Μέρος της σκηνής ήρωας είναι η παρουσίαση διαφόρων ιστοριών που δημοσιεύθηκαν από τους συγγραφείς του ιστολογίου. Πολλές αναρτήσεις εμφανίζονται με τη χρήση ρυθμιστικών και κάθε μία φαίνεται μεγάλη. Επιπλέον, ένα σαφές μενού χρησιμοποιείται επίσης για να διευκολύνει τους θεατές να έχουν πρόσβαση σε άλλα άρθρα. Συνολικά, ο ιστότοπος είναι εντελώς πρωτοποριακός και δημιουργικός με τη χρήση του κινούμενου κώδικα GSAP.

Οι σχεδιαστές της μόδας εργάζονται για να δημιουργήσουν σχέδια για τις μόδες των ανδρών, των γυναικών και των παιδιών για τους κατασκευαστές ενδυμάτων.

Εάν είστε σχεδιαστής μόδας που αναζητά την έμπνευση για να δημιουργήσετε το blog σας άριστα, τότε αυτά τα blogs σχεδιαστής μόδας είναι ουσιαστικής σημασίας. Ειδικότερα, παρουσιάζει διαδρόμους διαδρόμου από τους περισσότερους σχεδιαστές μόδας. Οι θεατές μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα στον ιστότοπο, καθώς χρησιμοποιούν κολλητικές κεφαλίδες και μενού εκτός καμβά. Χρησιμοποιεί αρκετό λευκό χώρο, εκπληκτικά εφέ στρίψιμο, διαφημίσεις banner για αποσυναρμολόγηση και πολλά άλλα.

Η δουλειά ενός σχεδιαστή μόδας είναι προκλητική.

Συγκεκριμένα, βοηθούν τα άτομα να φαίνονται ελκυστικά οπτικά. Εδώ είναι μια αξιοσημείωτη λίστα των blogs μόδας σχεδιαστής που θα χρησιμεύσει ως όμορφη εμπνεύσεις. Το Who’s Wear είναι ένα δημιουργικό blog που επικεντρώνεται σε μια προσιτή, με διαστάσεις και μια τάση προς τα εμπρός γραμμή ενδυμάτων και αξεσουάρ.

Η ιστοσελίδα του διαθέτει καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό για έμπνευση. Η κεφαλίδα του Hero έχει μια ωραία εικόνα ενός μοντέλου που φορούσε κομψή ενδυμασία με ένα μικρό κιβώτιο που το επικαλύπτει. Ομοίως, οι κορυφαίες ιστορίες δείχνουν επίσης ενδιαφέροντα σχέδια με τη χρήση του σχεδιασμού καρτών. Εν τω μεταξύ, διάφορες διαφημίσεις banner προστίθενται στον ιστότοπο για σκοπούς αποσυναρμολόγησης. Για πλοήγηση, αυτό το ιστολόγιο χρησιμοποιεί μια κολλώδη κεφαλίδα με απλή τυπογραφία.

 

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *