Home tricks 18 Best Science WordPress Themes for Pharma and More 2020
tricks

18 Best Science WordPress Themes for Pharma and More 2020

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου για εργαστήριο ή επιστημονική εταιρεία; Γιατί να μην θεωρήσετε τη γέφυρα ως αποτελεσματική και ισχυρή γέφυρα για την επιτυχία σας; Η γέφυρα έχει αρκετά demos 376+ που είναι έτοιμα για χρήση και μπορούν εύκολα να εισαχθούν. Διαθέτει ένα πανέμορφο βίντεο από το τμήμα Nayak, το οποίο καθιστά την αρχική σελίδα πιο ελκυστική και μαγευτική. Το Θέμα Γέφυρα χρησιμοποιεί ένα καθαρό και ελάχιστο σχέδιο στη δημιουργία αυτού του θέματος επιστημονικής θέσης. Φυσικά, αυτό χρησιμοποιεί ένα δροσερό συνδυασμό χρωμάτων για να βελτιώσει την εμφάνιση του χώρου.

Η Bridge είναι πλήρως βελτιστοποιημένη για SEO.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν αυτό το θέμα δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον, το θέμα είναι ευαίσθητο και έτοιμο για αμφιβληστροειδή ώστε οι πιθανοί πελάτες και επιχειρηματικοί συνεργάτες να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας μια ποικιλία εργαλείων χωρίς να διακυβεύουν την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπου. Για να μοιραστείτε νέα σχετικά με τα τελευταία έργα της εταιρείας σας, το Bridge σας επιτρέπει να δημοσιεύετε τις ιστορίες ή τα άρθρα σας στο τμήμα του blog με όμορφο και όμορφο τρόπο. Έρχεται επίσης με μια λειτουργία ενημερωτικού δελτίου ως μέρος των στρατηγικών μάρκετινγκ.

Για να ξεχωρίζει ένας ιστότοπος, πρέπει να είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο, λειτουργικό, στιβαρό και καινοτόμο.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ένα θέμα WordPress είναι μια εξαιρετική λύση. Εδώ είναι το Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο, το οποίο είναι ένα από τα σπουδαία θέματα WordPress της επιστήμης που έχουμε συλλέξει. Είναι ιδανικό για ιατρικά εργαστήρια, φαρμακευτικές εταιρείες, ερευνητικά κέντρα ή εργαστήρια δοκιμών.

Και οι δύο τοποθεσίες έχουν καλή UI που θα κάνει σίγουρα το περιεχόμενό σας εξαιρετικό και ελκυστικό.

Το ιατρικό διαγνωστικό εργαστήριο είναι συμβατό με το WooCommerce, οπότε αν αποφασίσετε να πωλήσετε αντικείμενα ή υπηρεσίες στον ιστότοπό σας, θα είναι εύκολο να το εφαρμόσετε. Είναι επίσης πλήρως απόκριση, ώστε οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας να μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας οπουδήποτε χρησιμοποιώντας τις συσκευές τους εκτός από την επιφάνεια εργασίας για 24/7.

Το Διαδίκτυο έχει μια μεγάλη πηγή που πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει για να βρουν το καλύτερο εμπορικό σήμα, την εταιρεία,

γεγονότα ή επιχειρήσεις να εμπιστεύονται. Έτσι, αν εργάζεστε με μια ιστοσελίδα της εταιρείας επιστήμης, τότε εξετάστε αυτά τα θέματα επιστήμης WordPress. BeTheme εδώ είναι ένα ιδανικό-πλούσιο θέμα για να χρησιμοποιήσετε για κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιείτε. Συγκεκριμένα, η BeTheme δημιούργησε έναν ιστότοπο που σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, εκδηλώσεις για μια έκθεση θετικών επιστημών και άλλα σχετικά με την επιστήμη περιεχόμενο της εταιρείας.

Μέχρι στιγμής, αυτό το θέμα πολλαπλών χρήσεων έρχεται με τεράστιες 400+ προσχεδιασμένες ιστοσελίδες.

Αυτό το διαισθητικό θέμα μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επιχείρησή σας χωρίς να αγγίξετε τον κώδικα. Επιπλέον, το BeTheme κατανοεί την ανάγκη για μια σωστή κεφαλίδα για να αναπαριστά το λογότυπο, το όνομα της εταιρείας, τη γραμματοσειρά και το χρώμα, ώστε να περιλαμβάνει μαζικές κεφαλίδες για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αυτό το θέμα είναι συμβατό και με το WooCommerce, το Yoast SEO, το BuddyPress, το bbPress και το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων.

Χρειάζεστε ένα θέμα για τη δημοσίευση σύντομων και ακριβών άρθρων για επιστημονική έρευνα;

Γιατί να μην επιλέξετε από αυτά τα θέματα επιστήμης WordPress που έχουμε επιλέξει προσεκτικά για εσάς. Εδώ είναι ένα θέμα εφημερίδας και περιοδικού WordPress, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το περιεχόμενο που σχετίζεται με την επιστήμη. Ο Janah έχει ένα φρέσκο, ευαίσθητο σχέδιο που μπορεί να εγκατασταθεί με ένα μόνο κλικ. Με αυτό το θέμα, μπορείτε να εφαρμόσετε διαφημίσεις σε διαφημιστικό χώρο, διαφημίσεις πλήρους πρόσκτησης σελίδας, ενώ υποστηρίζει πλήρως την προσθήκη AdRotate.

Το Jannat περιλαμβάνει επίσης widgets που προσθέτουν ομορφιά στο θέμα.

Βασικά, έχει κοινωνικά widgets για εμφάνιση κοινωνικών σελίδων, τελευταίων μετοχών και άλλων. Διαθέτει επίσης έναν κοινωνικό μετρητή στον οποίο μπορείτε να προβάλλετε σε 12 διαφορετικά στυλ. Αυτό το θέμα σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε άρθρα στο ιστολόγιο, ώστε οι χρήστες σας να βρίσκουν εκπληκτικές ιστορίες. Τέλος, αυτό το θέμα σας δίνει όμορφα ρυθμιστικά στην αρχική σελίδα μαζί με την επισήμανση άρθρων τάσης στην ιστοσελίδα σας.

Όσο περισσότερο είναι δυνατόν, πρέπει να επιλέξετε το σωστό θέμα για την επιχείρησή σας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους χωρίς τις απαραίτητες δεξιότητες κωδικοποίησης. Εδώ είναι ένα πολυ-ιδέα blog / περιοδικό / ειδήσεις WordPress θέμα, με μια τεράστια επίδειξη 5000+ αρχική σελίδα. Το Live Customizer είναι σίγουρα ένα αποτελεσματικό βοήθημα, καθώς σας επιτρέπει να δείτε τα αποτελέσματα αμέσως και δεν απαιτεί δεξιότητες στην κωδικοποίηση. Το Solad είναι επίσης συμβατό με τα AMP, WOCOM, BuddyPress και BeeBPress για ένα πιο ισχυρό θέμα.

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *