Home Entertainment 18 best gym website design inspiration 2020
Entertainment

18 best gym website design inspiration 2020

Ίσως θα πρέπει να εξετάσετε την οικοδόμηση της ορατότητάς σας σε απευθείας σύνδεση για το πώς εκπαιδεύετε και να παρακινήσετε τους ανθρώπους. Το Windy City CrossFit είναι ένα καλό παράδειγμα για το σχεδιασμό ενός απλού αλλά κομψού ιστοχώρου γυμναστικής. Στην κεφαλίδα εμφανίζεται ένα απλό μενού όπως η αρχή, η είσοδος μέλους και ένα μενού εκτός καμβά.

Φυσικά, το εκπληκτικό λογότυπο έχει μια επαγγελματική εικόνα που τοποθετείται στην κεφαλίδα στο κέντρο. Επιπλέον, η εντυπωσιακή τυχαία εμφάνιση της φαντασίας στον τύπο τοιχοποιίας κάνει μια μεγάλη εντύπωση και προσθέτει μια πινελιά δημιουργικότητας στην ιστοσελίδα. επί πλέον? Φαίνεται επίσης ενδιαφέρον για τους επισκέπτες, καθώς χρησιμοποιεί φοβερό φαινόμενο παράλλαξης.

Γυμναστήρια και γυμναστήρια είναι πάντα μεγάλη ζήτηση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί οι περισσότεροι από αυτούς δεν χάσετε τη δημιουργία ενός εξαιρετικού ιστότοπου για να προσελκύσετε πελάτες. Το Burnt Pilates έχει εξαιρετική διάταξη, καλή τυπογραφία και εξαιρετική χρηστικότητα. Αυτός ο ιστότοπος χαιρετίζει τους επισκέπτες με μια σαφή και λεπτομερή εικόνα προπόνησης στην επικεφαλίδα ήρωας.

Επιπλέον, προστίθενται βίντεο σε αυτό για να στείλετε μηνύματα και να προσελκύσετε επισκέπτες! Για να προωθήσει το μάρκετινγκ της μάρκας, το Burn Pilates ενσωματώνει το feed Instagram που εμφανίζεται σε ένα στυλ γκαλερί. Συγκεκριμένα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις τοποθεσίες και τις σελίδες τιμολόγησης για να συμμετάσχετε σε μαθήματα, να συναντήσετε την ομάδα μέσω της σελίδας της ομάδας όπου μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους διαθέσιμους γυμναστές, προ-και μετά τον τοκετό γυμναστήριο και πολλά άλλα!

Ψάχνετε για τον σωστό και καινοτόμο σχεδιασμό για την πύλη γυμναστικής;

Εδώ είναι ένα θαυμάσιο σχέδιο ιστοχώρου που παρέχει πρόσβαση σε γυμναστήρια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Βασικά, αυτός ο ιστότοπος επιτρέπει στα άτομα να αναζητήσουν το πλησιέστερο γυμναστήριο για τη θέση τους, το οποίο είναι εντελώς εύκολο στη χρήση. Εάν διαθέτετε γυμναστήριο, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε και να δώσετε πληροφορίες γυμναστικής σε νέους πελάτες / πελάτες.

Το Hussle επιτρέπει στους πελάτες να συνδεθούν ή να εγγραφούν μέσω ενός λογαριασμού Facebook ή Google. Οι διαφημίσεις και οι εκπτώσεις προσελκύουν γρήγορα την προσοχή των ανθρώπων και ο Husley κάνει ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ που προσκολλάται στις κεφαλίδες για τις προσφορές και τις εκστρατείες του.

Ενισχύστε την επιχείρησή σας με τον εξαιρετικό σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας γυμναστικής.

Εάν δεν έχετε ακόμη οριστικοποιήσει το σχεδιασμό του ιστοτόπου σας, ίσως μπορείτε να δείτε το Strength Rx CrossFit ως έμπνευση. Αυτός ο ιστότοπος είναι έξω με πορτοκαλί ως κύριο χρώμα. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κολλητικές γραμμές για μενού, επομένως, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να μετακινούνται από τη μια σελίδα στην άλλη.

Ενσωματώνει επίσης ένα βίντεο για να βοηθήσει την επιχείρηση να κάνει μια καλή εντύπωση. Αρχικά, αυτός ο ιστότοπος παρουσιάζει κατηγορίες που απεικονίζονται σε ένα καρουζέλ όπου ένας επισκέπτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε λεπτομέρειες για κάθε τάξη. Επιπλέον, εάν ένας επισκέπτης θα ήθελε να επισκεφθεί τη μονάδα που έχει την επιχείρηση, είναι επίσης δυνατή με αυτόν τον ιστότοπο.

Τα out-of-the-box σχέδια είναι σίγουρα αξιοσημείωτα και ισχυρά.

Ως εκ τούτου, καθώς σκοπεύετε να δημιουργήσετε μια παρουσία στο διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές επιλογές για να το καλύψετε. Εδώ είναι η Phive η οποία έχει εκπληκτική σχεδίαση για επιχειρήσεις γυμναστικής. Ο ιστότοπος εμφανίζει μια εικόνα πλήρους οθόνης στην κεφαλίδα ήρωα και δημιουργεί μια δροσερή μετάβαση για τα επόμενα τμήματα της ιστοσελίδας.

Ειδικότερα, καθώς ο επισκέπτης μετακινεί τον ιστότοπο, ενεργοποιεί ένα δροσερό και μοναδικό μεταβατικό αποτέλεσμα που κάνει την ιστοσελίδα εξαιρετική. Επιπλέον, το μεγάλο και ξεκάθαρο μενού με τις υποστηρικτικές εικόνες δεν αποτυγχάνει ποτέ να προσθέσει αμηχανία στο γενικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Δείτε πόσο εκπληκτικό είναι ο ιστότοπος Phive σήμερα!

Ανεξάρτητα από το ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προωθείτε,

ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι το καλύτερο εργαλείο για να αποκαλύψετε την ουσία τους. Καθώς μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερους ανθρώπους με αυτή τη στρατηγική, επιλέξτε πάντα την καλύτερη σχεδίαση. Εδώ είναι ένα άλλο καθαρό και ελάχιστο σχέδιο ιστοσελίδας σχεδιασμένο για ιστοσελίδες γυμναστικής. Το F45Training χρησιμοποιεί ένα πιο καινοτόμο και ενδιαφέρον εργαλείο μάρκετινγκ για να παρουσιάσει ένα πιο ξεκάθαρο και ολοκληρωμένο μήνυμα.

Βασικά, προσθέτει ένα φόντο βίντεο στην κεφαλίδα ήρωα και ενσωματώνει ένα βίντεο για να αποκαλύψει το εμπορικό σήμα του. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί επίσης μαρτυρίες για τη βελτίωση της αξιοπιστίας χρησιμοποιώντας ένα καλό καρουσέλ. Προφανώς, το F45Training έχει περιγραφικά CTA, εικόνες σχετικές με την ομορφιά, τεράστιες και σαφείς εικόνες, κολλώδη μενού, συρόμενα και άλλα!

Βρείτε τον καλύτερο σχεδιασμό ιστοτόπου γυμναστικής που θα σας βοηθήσει να παραδώσετε το μήνυμά σας καθαρά.

Εδώ είναι η κίνηση Premal 7 που έχει ένα απλό αλλά εκπληκτικό σχέδιο για τα γυμναστήρια. Ο ιστότοπος καλωσορίζει τους επισκέπτες με φόντο βίντεο στην κεφαλίδα του ήρωα. Επιπλέον, παρέχει επίσης ένα σύντομο βίντεο για το πώς το Primal 7 μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το σώμα σας πιο υγιές.

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *