Home Tech tips 11 Best WordPress Live Streaming Themes 2020
Tech tips

11 Best WordPress Live Streaming Themes 2020

Η ζωντανή ροή είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προσεγγίσετε τους θεατές σε πραγματικό χρόνο. Προφανώς, το Goodgame διαθέτει ένα εξαιρετικό ευέλικτο σύστημα βαθμολόγησης που το ενσωματώνει σωστά. Επιπλέον, το θέμα έχει ένα δροσερό εργαλείο περιληπτικής ανασκόπησης που δείχνει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ορισμένων θέσεων. Το Goodgame παρέχει εύκολη ενσωμάτωση του Twitch.tv καθώς περιλαμβάνει ένα ειδικό μπλοκ περιεχομένου που σας επιτρέπει να τραβήξετε περιεχόμενο από το σπάσιμο και να το χρησιμοποιήσετε ως μέρος του site σας. Συνήθως, σας βοηθά να εμφανίσετε τη ζωντανή ροή παιχνιδιών σας, τη συλλογή βίντεο και την κατάσταση στο διαδίκτυο / εκτός σύνδεσης στον ιστότοπο.

Ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό αυτού του θέματος είναι η δυνατότητα ενσωμάτωσης βίντεο YouTube ή Vimeo τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν σε αυτόματη αναπαραγωγή. Για να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας, το Goodgame διαθέτει εκτεταμένες λειτουργίες, όπως κεφαλίδες, πλευρικές γραμμές, θέσεις και τοποθετήσεις διαφημίσεων σε διάφορες τοποθεσίες σε πολλά μεγέθη. Ως εκ τούτου, δεν είστε μόνο οικοδόμηση της αξιοπιστίας, αλλά μπορείτε επίσης να κερδίσετε. Πάνω απ ‘όλα, το Goodgame ενσωματώνει ισχυρά plug-ins του WordPress για τη βελτίωση της απόδοσης.

Βρείτε τα καλύτερα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν στο έργο της διαδικτυακής ζωντανής ροής.

Αν χρειάζεστε ένα θέμα για το έργο της ιστοσελίδας της εκκλησίας σας, τότε θα πρέπει να δείτε την Πίστη και την Ελπίδα. Πρόκειται για μια σύγχρονη εκκλησία και θρησκεία WordPress Theme, σχεδιασμένη με καθαρό και φρέσκο ​​σχεδιασμό. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει ένα plugin ημερολογίου εκδηλώσεων το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε επερχόμενες εκδηλώσεις, όπως καλοκαιρινά στρατόπεδα, live streaming, κηρύγματα, λατρεία, υπουργεία και blogs. Αν νομίζετε ότι αυτό το θέμα ταιριάζει στις ανάγκες σας, τότε ελέγξτε το demo και δείτε το για σας.

Η πίστη και η ελπίδα έχουν 4 προκαθορισμένες παραλλαγές αρχικής σελίδας και έτοιμες σελίδες,

συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών, των προϊόντων, τι κάνουμε, της κοινότητας κλπ. Βασικά, το θέμα είναι πλήρως συμβατό με το WPBakery Page Builder το οποίο σας επιτρέπει να συνδυάσετε στοιχεία με drag. Και πέστε. Με αυτό το είδος ενσωμάτωσης plugin,

είναι πολύ εύκολο να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε έναν ειδικό. Και με τη συμβατότητά του για το WooCommerce, η απόφαση να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε ένα κατάστημα χριστιανικής λογοτεχνίας, κατάστημα δώρων και άλλα σχετικά προϊόντα είναι τόσο εύκολο έργο. Εάν θέλετε να λάβετε δωρεές από άτομα, μπορείτε να το υλοποιήσετε εύκολα, όπως και η προσφορά donation plugin της πίστης και της ελπίδας.

Αν ψάχνετε πάντα για νέους και νεότερους τρόπους παροχής περιεχομένου,

τότε ίσως χρειαστεί να εξετάσετε τη ζωντανή ροή. Εδώ PixieHuge είναι το καλύτερο θέμα παιχνιδιών eSports για clans και οργανισμούς. Το PixieHuge είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα σχεδίασης καθώς και με ισχυρές λειτουργίες και βασικά χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας ζωντανής ροής.

Το θέμα αυτό περιλαμβάνει απεριόριστες ομάδες, απεριόριστους παίκτες, όμορφη προβολή των χορηγών για προωθήσεις, παρακολούθηση ζωντανών ροών και παρακολούθηση αγώνων. Με το PixieHuge, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα ανάλογα με τις ανάγκες σας ή να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό χρωμάτων της εταιρείας σας. Επιπλέον, αυτό το θέμα WordPress ζωντανής ροής σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τμήματα / περιεχόμενο για να ικανοποιήσετε τις προτιμήσεις σας.

Αν θέλετε να κάνετε ζωντανή μετάδοση στον ιστότοπό σας, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα με το PixieHues,

καθώς το θέμα ενσωματώνει πλατφόρμες twitch, mixer και YouTube. Μπορείτε επίσης να κατηγοριοποιήσετε τις ροές ανάλογα. Τα απίστευτα plug-ins του WordPress έχουν ενσωματωθεί στο θέμα έτσι ώστε να μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών του. Η συμβατότητά του με το WooCommerce σάς επιτρέπει να πουλάτε διάφορα αντικείμενα στον ιστότοπό σας. Είναι επίσης συμβατό με το bbPress για τη δημιουργία ασφαλών και απλών φόρουμ στον ιστότοπό σας.

Με τα οφέλη που προσφέρουν υπηρεσίες ζωντανής ροής στις επιχειρήσεις,

οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί προσπαθούν τώρα να εμπλακούν σε αυτό το είδος εκπομπής. Εδώ είναι η σοφή εκκλησία, ένα θέμα πολλαπλών εκκλησιών WordPress που προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για την ιστοσελίδα της εκκλησίας σας. Το ισχυρό σημείο της σοφής εκκλησίας είναι τα live streaming και live chat χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, η Wise Church ενσωματώνει παίκτες HLS, χρονοδιαγράμματα, υποστήριξη και οδηγούς, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν live streaming. Το θέμα έχει επίσης ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης και αυτόματη επανασύνδεση όταν διακόπτεται κατά τη διάρκεια ροής. Ως εκ τούτου, μπορείτε πάντα να συνδέσετε το ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο.

 

Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *